vineri, 6 aprilie 2012

Vacanta in Italia



Cu ajutorul lui Dumnezeu am fost impreuna cu prietenii si nasii nostri, fam Cojocaru Dan si Liliana intr-o vacanta binecuvantata.
Italia este o tara foarte frumoasa. Mereu reuseste sa ma surprinda!
Chiar daca am calatorit 28 ore cu masina, un drum destul de solicitant.

Duminica Pastelui a fost o zi speciala pentru noi.
Dimineata am participat la un program... in Biserica Penticostala romana, o biserica prea conservatoare pentru noi insa seara am participat la un program in Biserica Baptista romana. Timpul de rugaciune, apoi l-am laudat pe Domnul cu 3 cantari, am transmis salutul bisericii noastre. Si la final mesajul pastorului. Dupa biserica am avut un timp de pastasie in care am continuat sa cantam si sa-l laudam pe Dumnul.  
Seara am fost invitati la cina de catre fratele Martin, pastorul bisericii.
http://www.youtube.com/watch?v=_gJVt8CE4C8&feature=youtu.be


Via Milano
Am vizitat si cateva orase. toate m-au impresionat, insa Milano este un oras aparte. 
- Piazza Duomo, Galeriile Vitorio Emanuelle II cu toate magazinele de fitze... cu preturi pe masura, dar si inghetata ce face parte din traditia milaneza.
- Dar Duomo di Milano (Catedrala Santa Maria Nascente) este o surpriza deosebita.  Ceva cu totul aparte. cea mai frumoasa cladire totul este numai din marmura. constructia a durat 500 de ani.
Pozele nu pot descrie frumusetea acestei cladiri.
Chiar am fost impresionat de Duomo.


Via Verona - orasul celor doi indragostiti, Romeo si Julieta.  A conservat istoria antica, dar si istoria medievala.
De vizitat Arena romana si Teatrul roman. Nu mai spun de bisericile si zidurile cetatii. toate cu arhitectura gotica. recunosc ca ploaia torentiala nu ne-a lasat deloc. Am continuat turul orasului cu masina.


Via Trieste - O statiune superba. de programat un concediu acolo. Marea si muntele in acelasi loc, dar si cladirile si orasul... 





3 comentarii:

  1. imi cer scuze, dar de abia acum am vazut comentariile la IAR93. Pe scurt, nu, nu ar fi fost posibil ca IAR 93 sa devia supersonic chiar daca ar fi avut un motor mult mai puternic, sau mai bine spus modificarile ar fi fost atit de mari incit ar fi fost alt avion.
    de ex. ar fi trebuit alta aripa, cu alt profil, un evntual delta, ar fi trebuit alte prize de aer, cu modificari majore ale fuselajului central, ar fi trebuit alt fuselaj anterior pt. a avea posibilitatea instalarii unui radar, fara radar un supersonic nu are sens, alt motor ar fi insemnat alt centru de greutate, deci probabil ar fi trebuit modificat centrajul,

    RăspundețiȘtergere