duminică, 10 octombrie 2010

Hey! I'm Abby! YOU?








Hey! Numele meu este Abby! Pe tine cum te cheama? 
Vineri, a fost 8 octombrie... o zi speciala pentru tati! Am aparut eu! :D
Sa va zic povestea mea? Este una cu foarte multe peripetii si Domnul a avut grija ca lucrurile sa fie bine! El ma iubeste mult mult mult!Si eu vreau  sa fiu o fata inteleapta sanatoasa si... fiintele astea mari care ma pupa toata ziua spun ca sunt frumoasa foc! Ce ma pupa atat tati?

Haideti sa va povestesc: 
Joi... mami s-a dus la spital dar eu ma simteam foarte bine-n burtica ei asa ca nu vroiam sa apar. Pe la 18,30 i-au facut injectie cu calciu… ca sa-I provoacea contractii lu mami si sa ma trezeasca din somnic. Sa stiti ca-mi place sa dorm mult.
Imi placea acolo! Nu plangeam, si mancam cand vroiam eu.
Cica pe pa 21,00 tati, si un grup de oameni s-au rugat 




pentru mine si pentru mami, ca Domnul sa ne binecuvinteze si sa ma trezeasca pe mine din somnic... ce sa vezi? Toata lumea se astepta ca pana dimineata sa apaar! Oamenii aia ciudati din spital spuneau ca in maxim 12 ore apaream eu.
Dar surpriza mare, se facu dimineata si mami nu avea contractii! de ce oare?
Dimineata... un nenea si o tanti de acolo... mi-au facut poze si, ele spun ca eu vroiam sa ma spanzur cu o chestie... cordon ombilicar, spun ei!  ce stiu ei? Dupa o ora saracuta de ea, mami... au taiat-o uratii aia! :..(   :..( cica, trebuia sa ma scoata pe mine! Daca incercam sa ma nasc... puteam sa mor.
Ce-mi place povestea mea! Abia astept sa cresc si sa-l slujesc pe Domnul!
El a avut grija de mine ca... daca joi noaptea, dupa injectia de calciu, mami avea contractii si intra in travaliu, poate ca eu acum nu as fi mai trait! Poate ca muream asfisiata dar DOMNUL mi-a purtat de grija! Mai ales ca nimeni nu stia ca eu ma sufoc acolo...

2 comentarii: